تقدیر وزارت علوم از دانشگاه علامه طباطبائی
تقدیر و تشکر معاون فناوری و نوآوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری از دانشگاه علامه طباطبائی پس از افتتاح و راه اندازی پارک علم و فناوری
دکتر سجاد محمدعلی نژاد معاون فناوری و نوآوری وزارت علوم، تحقیقات و نوآوری، طی نامه ای در مورخ ۳۰ مرداد ماه ۱۴۰۳ سال جاری از تلاش های رئیس دانشگاه علامه طباطبائی و مدیران و متخصصان حوزه و نظام فناوری و نوآوری این دانشگاه تقدیر، تشکر و قدردانی کردند. که از مهمترین دستاوردهای انجام شده اخیر در دانشگاه علامه طباطبائی، افتتاح و راه اندازی پارک علم و فناوری در دانشگاه علامه طباطبائی می باشد.
به گزارش روابط عمومی پارک علم و فناوری، معاون فناوری و نوآوری وزارت عتف در نامه ای خطاب به دکتر عبداله معتمدی رئیس دانشگاه نوشتند: رشد، توسعه و بالندگی کشور حاصل مساعی و تلاش مدیران و متخصصان عرصه نظام فناوری و نوآوری است که با اخلاص و پیگیری های مجدانه، راه را برای توسعه اقتصاد دانش بنیان هموار می کنند. بنابراین لازم می دانم از زحمات ارزشمند و بی شائبه جنابعالی در پیشبرد اهداف و سیاست های معاونت فناوری و نوآوری و تلاش برای << توسعه زیست بوم فناوری و نوآوری>> تشکر و قدردانی نمایم.
لازم به ذکر است که پارک علم و فناوری دانشگاه علامه طباطبائی در سال 1401 تاسیس گردید و پس از اخذ مجوز موافقت اصولی و تصویب اساسنامه، ساختار و نقشه راه پارک علم و فناوری از سال 1402 به صورت رسمی فعالیت خود را آغاز کرد. مرکز کارآفرینی و هدایت شغلی و مرکز رشد از جمله مراکز تحت مجموعه پارک علم و فناوری به سرپرستی دکتر محسن مطیعی عضو هیئت علمی دانشگاه علامه طباطبائی میباشد.
خلاصه صحبت های دکتر محسن مطیعی سرپرست پارک علم و فناوری درباره فعالیت های زیست بوم فناوری و نوآوری در دانشگاه علامه طباطبائی به شرح ذیل:
در حدود 20 سال فعالیت زیست بوم فناوری و نوآوری دانشگاه علامه طباطبائی تاکنون بیش از 120 واحد فناور وارد شده که هم اکنون نزدیک به 60 واحد فناور مستقر هستند. تعداد 6 شتابدهنده در پارک علم و فناوری دانشگاه علامه به ارائه خدمت مشغول هستند که عبارتند از: دادفلامینگو، فینووا، سی سوتک، نوین تک، نیتک و جهش هستند. بیشترین فراوانی واحدهای فناور در حوزه فین تک در حدود 30 درصد بوده و به ترتیب واحدهای فناور در حوزه های تولید محتوا و آموزش، گردشگری، مشاوره و مدیریت، روانشناسی و حقوق بیشترین فراوانی را دارند. به لحاظ زیرساخت آزمایشگاه علوم شناختی، آزمایشگاه و لابراتوارهای دانشکده زبان های خارجی، کلینیک حقوقی و آزمایشگاه روانشناسی از جمله فضاهایی هستند که به کاربردی سازی مطالعات علوم انسانی و اجتماعی ارائه خدمت می دهند. دفتر ستادی پارک، شرکت های بالغ مستقر در واحدهای مستقل، مراکز نوآوری دانشکده روانشناسی، دانشکده مدیریت و شورای حل اختلاف کسب و کارهای دانش بنیان جمعا به مساحتی در حدود 2000 مترمربع در پردیس دانشگاهی دهکده المپیک، مرکز رشد در چهار راه جهان کودک، مرکز نوآوری دانشکده ادبیات و زبان های خارجه واقع در سعادت آباد، مرکز نوآوری دانشکده علوم اجتماعی واقع در خیابان شریعتی از جمله بخش های پارک علم و فناوری دانشگاه علامه هستند. طرح توسعه پارک علم فناوری در مجاورت دانشکده ریاضی و علوم رایانه در زمینی به مساحت 10 هکتار در منطقه خرگوش دره و در ساختمانی با بنای 7000متر مربع در خیابان کریم خان است. در طرح توسعه پارک علم و فناوری مطاعات اولیه راه اندازی آزمایشگاه علوم اجتماعی محاسباتی، آزمایشگاه مالی، آزمایشگاه حکمرانی دیجیتال، آزمایشگاه کیفیت سامانه ها، آزمایشگاه شهر اکولوژی و آزمایشگاه بازی دیجیتال آموزشی نیز انجام شده و در صورت راه اندازی در ساختمان مذکور مستقر خواهند شد.
اهم اقدامات انجام شده از شهریور 1401 تا اسفند ماه 1402 که موافقت اصولی تصویب گردید عبارتند از، تدوین نقشه راه پارک علم و فناوری، تصویب ساختار سازمانی پارک در هیئت امنای دانشگاه، تدوین و تصویب اساسنامه پارک علم و فناوری در هیئت امنای دانشگاه، راه اندازی دفتر ستادی و تامین تجهیزات اداری، جذب منابع انسانی مورد نیاز، تعیین 100میلیارد ریال بودجه از منابع دانشگاه برای پیشبرد اهداف پارک، راه اندازی <<شورای حل اختلاف کسب و کارهای دانش بنیان>> ، برگزاری رویدادها و کارگاه های آموزشی مختلف با حضور استادان و دانشجویان و سرمایه گذاران و کارآفرینان، امضای تفاهم نامه به ارزش 1000میلیارد ریال با بنیاد برکت جهت بهره مندی واحدهای فناور از تسهیلات و اعطای بخشی از تسهیلات، امضای توافق نامه با معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری جهت حمایت در ابعاد مختلف از زیست بوم نوآوری، امضای تفاهم نامه با جشنواره اندیشمندان و دانشمندان جوان، تشکیل کمیته جذب و پذیرش پارک علم و فناوری، جذب و پذیرش و استقرار 14واحد فناور، راه اندازی وبگاه و حضور در فضای مجازی، برگزاری رویداد تانا در چندین مرحله می باشد.
نظر شما :