فراخوان مرکز مطالعات و همکاری‌های علمی بین‌المللی وزارت‌علوم، تحقیقات و فناوری

مشارکت و ایده پردازی در طرح‌نامه فناوری و نوآوری
۲۳ اسفند ۱۴۰۲ | ۱۵:۱۱ کد : ۲۴۹۸۴ اطلاعیه ها
فراخوان مرکز مطالعات و همکاری‌های علمی بین‌المللی وزارت‌علوم، تحقیقات و فناوری

احتراما به استحضار میرساند این مرکز به منظور ارتقاء همکاریهای فناورانه و نوآورانه بین المللی با همکاری سازمان پژوهشهای علمی و فناوری کشور ترکیه توبیتاک) چهارمین فراخوان برنامه پژوهشی شمس تبریزی را برگزار مینماید. در این فراخوان پروژه های پژوهشی که بر تولید دانش فنی جدید یا حل مشکلات فناورانه تمرکز دارند در حوزه های فنی مهندسی انرژی علوم انسانی و اجتماعی مهندسی کشاورزی و بیوتکنولوژی مورد حمایت قرار خواهند گرفت از پژوهشگران و اعضای هیات علمی دانشگاهها پژوهشگاه‌ها و پارک‌ها‌ی علم و فناوری وابسته به وزارت علوم تحقیقات و فناوری جهت مشارکت در این برنامه دعوت به عمل می آید تا با مراجعه به سامانه مرکز مطالعات و همکاریهای علمی بین المللی به نشانی rms.cissc.ir نسبت به مشارکت و بارگذاری طرح نامه های فناورانه و نوآورانه خود از تاریخ ۱۴۰۲/۱۲/۲۵ لغایت ۱۴۰۳/۰۳/۲۵ اقدام فرمایند.

متقاضیان میتوانند با کارشناس مربوطه سرکار خانم زهرا صمدی داخلی (۱۲۰) برای کسب اطلاعات بیشتر تماس حاصل فرمایند.

کلید واژه ها: ایده پردازی طرح فناورانه نوآوری