برگزاری رویداد درس آموخته های بازاریابی در عمل

با همت انجمن مدیریت کسب و کار و همکاری پارک علم و فناوری،رویداد "درس‌آموخته های بازاریابی در عمل " در تاریخ ۹ دی ماه برگزار شد..
۱۰ دی ۱۴۰۲ | ۰۹:۵۵ کد : ۲۴۱۶۲ اخبار روز
برگزاری رویداد درس آموخته های بازاریابی در عمل

با همت انجمن مدیریت کسب و کار و همکاری پارک علم و فناوری ، رویداد درس‌آموخته های بازاریابی در عمل در تاریخ 9 دی ماه 1402 با حضور دکتر محمدمهدی پوربصیر کارآفرین سریالی و توحید علی اشرفی معاون بازاریابی گروه علی بابا در آمفی تئاتر دانشکده مدیریت و حسابداری برگزار گردید. دکتر مطیعی مدیر گروه فناوری و کارآفرینی و رئیس پارک علم و فناوری در بیان آغازین رویداد، ضمن خیر مقدم به شرکت کنندگان، نقش بازاریابی و فروش را در فعالیت کسب و کارها اساسی دانسته و به نقش رشته ها و گرایش های تخصصی در دانشگاه علامه طباطبایی که در تعامل با کسب وکارها هستند اشاره نمودند. ایشان ترسیمی کلی از زیست بوم نوآوری دانشگاه داشتند.

در این رویداد جناب علی اشرفی به بیان تجربیات عملی خود از چالش‌ها و مشکلات رخ داده در مسیر ایجاد و توسعه یک کسب و کارنمودند. ایشان با بیان باید ها و نباید های انجام شده در مسیر رشد یک کسب و کار ، چگونگی مواجه شدن با چالش ها و عبور از آن ها را توضیح دادند.

کلید واژه ها: بازاریابی کارافرینی توسعه کسب وکار