راه اندازی اولین شورای حل اختلاف دانش‌بنیان‌های دانشگاهی در پارک علم و فناوری دانشگاه علامه طباطبائی در آیینه رسانه ها

۰۴ مرداد ۱۴۰۲ | ۲۱:۰۷ کد : ۲۲۴۷۹ اخبار روز
تعداد بازدید:۱۸۷
اولین شورای حل اختلاف دانش‌بنیان‌های دانشگاهی در پارک علم و فناوری دانشگاه علامه طباطبائی به ریاست دکتر محسن مطیعی راه‌اندازی شد.
راه اندازی اولین شورای حل اختلاف دانش‌بنیان‌های دانشگاهی در پارک علم و فناوری دانشگاه علامه طباطبائی در آیینه رسانه ها

شعبه تخصصی شورای حل اختلاف کسب و کارهای دانش بنیان تهران مستقر در پارک علم و فناوری دانشگاه علامه طباطبائی روز یکشنبه با حضور غلامرضا مهدوی رئیس شورای حل اختلاف استان تهران و عبدالله معتمدی رئیس دانشگاه علامه طباطبائی در محل این دانشگاه گشایش یافت.

شعبه تخصصی دادگاه و همچنین شورای حل اختلاف شرکت‌های دانش‌بنیان در جهت ارائه برنامه‌های حمایتی از شرکت‌های دانش‌بنیان، ایجاد شده است تا این شرکت‌ها بتوانند مشکلات خود را در این حوزه رفع کنند.

شعبه تخصصی دادگاه شرکت‌های دانش‌بنیان که با حمایت معاونت توسعه شرکت‌های دانش‌بنیان ایجاد شده، این امکان را فراهم کرده که شرکت‌های دانش بنیان برای رفع مشکلات حقوقی و قضایی خود بتوانند به دادگاه تخصصی شرکت‌های دانش‌بنیان (شعبه ۱۴۰) به مراجعه کنند.

همچنین با ایجاد شورای حل اختلاف شرکت‌های دانش‌بنیان، این شرکت‌ها برای امور حقوقی و قضایی خود نیز می‌توانند به شورای حل اختلاف شرکت‌های دانش‌بنیان (شعبه ۵۱۴) مراجعه کنند.

شرکت‌ها هنگام تنظیم شکواییه لازم است بعد از قید نام شرکت در ستون خواهان یا خوانده، دانش‌بنیان بودن شرکت را قید کنند.

معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری مسؤولیت حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان را عهده‌دار است و در این راستا سعی دارد با ارائه برنامه‌های حمایتی مختلف در جهت توسعه زیست‌بوم فناوری و دستیابی محصولات و تولیدات این شرکت‌ها به بازارهای جهانی و تجاری‌سازی این محصولات گام بردارد.

در همین راستا محسن مطیعی، سرپرست پارک علم و فناوری دانشگاه علم و فناوری دانشگاه علامه طباطبائی به عنوان رئیس اولین شورای حل اختلاف دانش‌بنیان‌های دانشگاهی انتخاب شد.

مهم‌ترین نکات افتتاح اولین شورای حل اختلاف دانش‌بنیان‌های دانشگاهی به شرح ذیل است:

  1. در چند ماه اخیر ۶ شعبه تخصصی شورای حل اختلاف در شهرک صنعتی شمس آباد ایجاد شد که طبق آمارها ۸۵ درصد پرونده های ورودی به این شعبات با صلح و سازش مختومه شده اند.
  2. ماده ۹ قانون جهش تولید دانش بنیان قوه قضاییه را مکلف کرده است که جواز تخصصی چه در داگاه ها و چه در شورای حل اختلاف برای همه واحدهای دانش بنیان ایجاد کنند.
  3. شعبه افتتاح شده در دانشگاه علامه طباطبائی قرار است هر گونه اختلافی که در شرکت های دانش بنیان این دانشگاه رخ دهد به صلح و سازش برساند. در واقع در این شعبه تخصصی نباید مانند سایر مراجع قضایی حکم صادر شود هر چند که ارزش تصمیمات شعبه مانند حکم است یعنی ارزش حکم قضایی را دارد.

بازتاب خبری راه اندازی اولین شورای حل اختلاف دانش‌بنیان‌های دانشگاهی در پارک فناوری دانشگاه علامه طباطبائی در رسانه‌های رسمی کشور از جمله خبرگزاری صدا و سیما، خبرگزاری ایسنا، خبرگزاری ایرنا، خبرگزاری میزان، سایت عطنا، سایت دانشگاه علامه طباطبائی:

کلیدواژه‌ها: شورای حل اختلاف شرکت های دانش بنیان محسن مطیعی پارک علم و فناوری دانشگاه علامه طباطبایی


( ۱ )

نظر شما :