دانشگاه علامه‌طباطبائی با همکاری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری برگزار می‌کند

طرح اثربخشی و کاربردی سازی علوم انسانی

۱۸ تیر ۱۴۰۲ | ۲۰:۴۰ کد : ۲۲۳۶۳ اخبار روز اطلاعیه ها
حمایت از طرح‌های خلاقانه در حوزه (افزایش و توازن جمعیت، سالمندی و کیفیت زندگی، توسعه زبان فارسی و تحول دیجیتال در حوزه حکمرانی و مدیریت)
طرح اثربخشی و کاربردی سازی علوم انسانی

طرح اثر بخشی و کاربردی سازی علوم انسانی

حمایت از طرح های خلاقانه در حوزه( افزایش و توازن جمعیت،سالمندی و کیفیت زندگی،توسعه زبان فارسی و تحول دیجیتال در حوزه حکمرانی و مدیریت)

خدمت اول:این طرح شامل حمایت از پروژه های پیشنهادی است که توسط یکی از گروه مخاطبین به دبیرخانه طرح ارئه می شود و شامل ویزگی های زیر است

الف- طرح دارای ابعاد نوآورانه قابل ملاحظه در سطح ملی،منطقه ای و بین المللی است.

ب- امکان ادامه پایدار طرح پس از ارائه حمایت های اولیه به صورت مستقل و خوداتکا وجود دارد.

ج-طرح امکان حل یک مسکل کلیدی مدنظر در اهداف کلیدی در نظر گرفته شده برای دوره مذکور را دارد.

بوت کمپ: شامل یک برنامه آموزشی 48 ساعته با ادهداف مشخص و همگرا با اهداف کلان هر دوره برگزاری برنامه اثربخشی و کاربردی سازی علوم انسانی و اجتماعی می باشد.

طرح حمایت از کسب و کارهای نوآور در حوزه علوم انسانی و اجتماعی: در این طرح از واحدهای فناور و نوآوری که دارای محصول یا خدمت در حال توسعه در محورهای دارای اولویت فراخوان هستند حمایت صورت می پذیرد.

زمان ارسال آثار:31 تیر ماه 1402

مخاطبین

. اعضای هیت علمی

.دانشجویان و دانش آموختگان

.کارکنان

.واحدهای فناور و نوآور

جهت کسب اطلاعات بیشتر آیین نامه را مطالعه فرمایید و در صورت نیاز با شماره 48394209 تماس حاصل فرمایید.

لینک دانلود فایل

کلیدواژه‌ها: پارک علم و فناوری دانشگاه علامه طباطبایی حمایت از کسب وکار کسب وکار نوآور طرح اثربخشی علم انسانی