اولین جشنواره <<هشت فرمان>> مقام معظم رهبری مدظله العالی درباره مبارزه با مفاسد اقتصادی

حمایت پارک علم و فناوری دانشگاه علامه طباطبایی در *بخش ویژه* از ایده های مبارزه با فساد که در قالب کسب و کار نوپا و ارائه خدمات دانش بنیان در این حوزه باشد حمایت خواهد شد
۱۸ تیر ۱۴۰۲ | ۲۳:۳۸ کد : ۲۱۴۵۷ اطلاعیه ها
اولین جشنواره &lt;&lt;هشت فرمان&gt;&gt; مقام معظم رهبری مدظله العالی درباره مبارزه با مفاسد اقتصادی

با مشارکت پارک علم و فناوری دانشگاه علامه طباطبایی در برگزاری اولین جشنواره کشوری <<هشت فرمان>> مقام معظم (مدظله العالی) پیرامون مبارزه با مفاسد اقتصادی مقرر شد،از طرح های فناورانه و کسب و کارهای نوآورانه ای که در راستای شفافیت و مبارزه با مفاسد اقتصادی کاربرد دارند حمایت گردد. فناوران و نوآوران با شرکت در بخش ویژه جشنواره، در صورت برگزیده شدن و موفقیت در ارزیابی های تخصصی می توانند از حمایت های پارک علم و فناوری بهره مند شوند.

در سه بخش:

• .آثارعلمی و پژوهشی
  • آثار هنری و رسانه ای
  • بخش* ویژه* (از ایده های مبارزه با فساد که در قالب کسب و کار نوپا و ارائه خدمات دانش بنیان در این حوزه باشد حمایت خواهد شد)

مهلت ارسال آثار: 10 مهر ماه 1402

راه های ارسال آثار:

1. بارگذاری در سایت fesadsetiz.ir
  2. پست الکترونیک info@fesadsetiz.ir
  3. شناسه fesadsetiz_info@ در شبکه های مجازی

جوایز نفرات برتر:

نفرات اول 100 میلیون ریال

نفرات دوم:70 میلیون ریال

نفرات سوم:50 میلیون ریال

برای کسب اطاعات بیشتر به سایت fesadsetiz.ir مراجعه فرمایید.

کلیدواژه‌ها: مفاسد اقتصادی پارک جشنواره هشت فرمان طرح فناورانه

( ۲ )