در نشست حل مسائل کشور در حوزه اشتغال، نوآوری، کارآفرینی و فناوری با تمرکز بر کسب و کارهای خرد و صنایع کوچک مطرح شد؛
دکتر معتمدی: دانش آموختگان علوم انسانی با استفاده از اندازی مراکز رشد و نوآوری ، وارد فضاهای کسب و کار شوند
به گزارش روابط عمومی پارک علم و فناوری دانشگاه علامه طباطبائی، روز گذشته (دوشنبه 21 آذر) «نشست حل مسائل کشور در حوزه اشتغال، نوآوری، کارآفرینی و فناوری با تمرکز بر کسب و کارهای خرد و صنایع کوچک» در دانشکده مدیریت و حسابداری دانشگاه علامه طباطبائی با همکاری معاونت پژوهشی و پارک علم و فناوری دانشگاه، سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران و موسسه کار و تامین اجتماعی برگزار شد.
این نشست با حضور دکتر عبدالله معتمدی، رئیس دانشگاه علامه طباطبائی، دکتر داود حسین پور، معاون دانشگاه، دکتر رحیم سرهنگی رئیس موسسه کار و تامین اجتماعی ، دکتر مرتضی نیازی، معاون توسعه اشتغال اجتماع محور بنیاد برکت، دکتر عزیزالله قربانی، معاون صنایع کوچک و شهرک های صنعتی ایران، دکتر محسن مطیعی، عضو هیئت علمی و مسئول راه اندازی پارک علم و فناوری دانشگاه علامه طباطبائی، دکتر حسن شفیع زاده گردشی، مدیر توسعه بنگاه ها و کارآفرینی و جمعی از مدیران، استادان و دانشجویان در سالن اجتماعات دانشکده مدیریت و حسابداری این دانشگاه برگزار شد.
دکتر عبدالله معتمدی رئیس دانشگاه علامه طباطبائی در این نشست به معرفی دانشگاه پرداخت و گفت: در برنامه راهبردی دانشگاه یکی از موضوعات مطرح شده این است که جایگاه علوم انسانی در کشور باید جایگاه مناسبی باشد. علوم انسانی باید اثربخشی، توانایی و ظرفیت خود را نشان دهد.
وی با تاکید بر اینکه دانشگاه علامه طباطبائی تلاش برای رسیدن به جایگاه مناسب علوم انسانی را تحت عنوان یک سیاست در نظر گرفته است، افزود: مهم است بتوانیم نشان دهیم که دانش آموختگان رشتههای مختلف دانشگاه علوم انسانی چه خدماتی قرار است به جامعه ارائه دهند. به همین دلیل، موضوع راه اندازی مراکز رشد و نوآوری در دانشکده های مختلف مطرح شد تا دانش آموختگان علوم انسانی با استفاده از این مراکز و ارائه ایده های خلاقانه و نوآورانه و تشکیل تیم، وارد فضاهای کسب و کار شوند و یک فعالیت برای خود رقم بزنند.
معتمدی با اشاره به اینکه دانشگاه با حضور 550 عضو هیات علمی و ظرفیت داشجویان مستعد و توانمند قابلیت هدایت و حمایت هدفمند ایده های خلاقانه و کسب و کارهای دانشجویی را دارد، عنوان کرد: به کمک همین ظرفیت مراکز نوآوری، رشد و کارآفرینی و پارک علم و فناوری در دانشکده ها و دانشگاه راه اندازی شده است تا دانشجویان و استادان با استفاده از حمایت های دانشگاه از ایده به تولید برسند.
در ادامه این نشست که با محوریت تمرکز بر کسب و کارهای خرد و صنایع کوچک برگزار شده بودغ صنایع کوچک و کسب و کارهای خرد، کسب و کارهای متوسط و کسب و کارهای بزرگ یا صنایع به عنوان سه بخش مهم اقتصاد پویا و توسعه محور مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
نظر شما :